Aleksandra Milinković: Kako postati i ostati zdrav, biti sretan i ostati vitalan

Predavanje 14.10.2020. | srijeda Knjižnica Dubrava Početak događanja: 18:00 sati Odjel za odrasle

ALEKSANDRA MILINKOVIĆ: 

Certificirana hipnoterapeutkinja i aromaterapeutkinja.
Gđa Milinković je vlasnica AROHIP-a, obrta za aromaterapiju i hipnozu.
Osnovna djelatnost su poučavanje o  hipnozi, samohipnozi i aromaterapiji. 
Diplomu certificirane hipnoterapeutkinje stekla je edukacijom u školi  Omni Hypnosis Training Centar of Slovenia koja je podružnica američke škole čiji je osnivač Gerald F. Kein. Članica je Hrvatskog društva za autogeni trening, hipnozu i terapiju (Hipnocentar). Živi i radi u Zagrebu. Održala je nekoliko predavanja  u knjižnicama i čitaonicama većih gradova ( Dubrovnik, Čakovec, Ivanić grad, Zagreb, Zaprešić).
 
Cilj je kroz radionice, seminare i predavanja motivirati i  podsjetiti  na važnost ulaganja u osobni razvoj kako bi svaki pojedinac na lakši način upoznao snagu i moć svog unutarnjeg bića.
Hipno aromaterapija je jedan od načina kako na stresne situacije i  događaje odgovoriti mirno i ostati svoj, dobar način kako kreirati novu energiju i osloboditi se svih štetnih uvjerenja i loših navika. Dobar način  kako pomoći samome sebi, kako se riješiti straha, panike, depresije, anksioznosti, tjeskobe, kako se osloboditi tuđih želja  i očekivanja, naučiti kako oblikovati život u skladu s vlastitim potrebama. 
 
Želja joj je na jasan i svima dostupan način proširiti znanja i spoznaje o važnosti vlastite podsvijesti koja je inovativna, maštovita, riznica potencijala svakog pojedinca. Jedna zdravstveno priznata metoda koja pomaže svima onima koji su u potrazi za prirodnim i zdravim načinom života.
 

Važna napomena:

Zbog epidemioloških mjera i ograničenog broja posjetitelja, za sudjelovane na  predavanju, potrebno se unaprijed predbilježiti  kod našeg dežurnog informatora. Hvala!