Arhetipovi esencijalnih ulja - Zrinka Jezdić

Predstavljanje knjige 17.02.2022. | četvrtak Knjižnica Augusta Cesarca, Šubićeva Početak događanja: 18:00 Odjel za odrasle Zrinka Jezdić
Kako povezati tijelo, um i dušu putem najsnažnijeg osjetila i energije esencijalnog ulja? Što je aromaterapija i koji su njezini terapeutski učinci u ublažavanju stresa i pronalaženju duhovnog mira?

Odgovore će nam dati Zrinka Jezdić, klinički i integrativni aromaterapeut u razgovoru koji možete pratiti uživo putem platforme Zoom ili na Facebook stranici Knjižnice Augusta Cesarca

Zrinka Jezdić, dipl. med. tech, clin. aromath dugi se niz godina bavi unapređenjem mentalnog zdravlja pojedinaca i zajednice kroz psihoterapijske tehnike te kliničku i integrativnu aromaterapiju. Osnivačica je prve hrvatske škole za aromaterapiju „AromaVita učilište“ (2000.g.) i „AromaVita instituta za aromaterapiju“. Bavi se istraživanjem i razvojem primjene esencijalnih ulja, a napisala je i nekoliko knjiga Priručnik za primjenu aromaterapije, Kućna ljekarna i Arhetipovi esencijalnih ulja, te je pokretačica i glavna urednica Essentie prvog hrvatskog časopisa iz integrativne aromaterapije.
Cijeli život gaji veliku simpatiju prema slikarstvu koje joj se pretvorilo u pravi hobi te je u Knjižnici Augusta Cesarca, Šubićeva 40/II postavljena njezina prva samostalna izložba slika. Odabire tehniku točkanja gdje pronalazi potpunu slobodu izražavanja, energetsku tehniku rada s bojama kojom u potpunosti može integrirati boju, miris, emociju i frekvenciju.

Više o Zrinki Jezdić, njezinim knjigama i aromaterapiji možete pronaći na poveznici.