Bez daha: ljepote prirode

Mjesec hrvatske knjige 15.10.2020. - 15.11.2020. Knjižnica Marina Držića
Ukoliko je putopis bilješka/detaljan opis s putovanja, postoje osobe koji zapise s putovanja i ushićenost prirodom bilježe fotografijom. Željka i Jasminka Đaković u virtualnoj izložbi o ljudima i prirodi prikazuju svijet zeleno-plavo-bijele prirode naše domovine. Autorice objektivom otkrivaju stav u životu i osobnosti putopisca fotografa. 
Jasminka Đaković završila je na Ekonomskom fakultetu smjer Organizacije i managementa, a pri kraju studija paralelno upisuje Fakultet političkih znanosti, smjer Novinarstvo. Velika je zaljubljenica u putovanja, fotografiju i pisanje. Željka Đaković završila je Filozofski fakultet (engleski jezik i opću lingvistiku). Zaposlena je u zagrebačkoj II. gimnaziji. Kao i Jasminka velika je zaljubljenica u putovanja te su zajedno posjetile mnogobrojne europske zemlje te Sjedinjene američke države. Iz tog razloga 2012. otvara agenciju Putopis gdje spaja ljubav prema putovanjima, stranim jezicima i fotografiji.
Jasminka Đaković u Putopisu promovira destinacije na društvenim mrežama, kreira sadržaj, osmišljava kampanje, organizira putovanja, savjetuje klijente i drži edukacije o digitalnom marketingu i društvenim mrežama.

 

Bez daha: ljepote prirode

21 new photos added to shared album