DISCOVER AMERICA: Washington DC – virtualni susret uživo iz SAD-a s Katarinom Sabol

Susret 28.09.2021. | utorak Knjižnica Augusta Cesarca, Šubićeva Početak događanja: 18:00 Američki kutak Zagreb Katarina Sabol
Foto: Sean Benesh on Unsplash
Uvijek je zanimljivo doznati što motivira ljude da odu živjeti na drugi kraj svijeta, čime se tamo bave, kako zarađuju za život, kako se snalaze u novom okruženju i što su naučili iz iskustava stečenih u zemlji koja je postala njihov novi dom.

Gospođa Katarina Sabol profesionalna je financijska menadžerica s više od 15 godina iskustva u financijskom, uslužnom i tehnološkom sektoru.

S uspješnom poslovnom ženom, poduzetnicom i team leadericom razgovarat ćemo o životu u Washingtonu, izgradnji uspješne karijere, radnoj kulturi Amerikanaca, kako se zaposliti u SAD-u, kakvi su uvjeti stanovanja, kako Amerikanci provode slobodno vrijeme, koliko im je važna obitelj, kakav im je društveni život, kakve su im čitateljske navike. Također, doznat ćemo i o odnosima Amerikanaca prema Hrvatskoj, kako nas doživljavaju, koliko nas poznaju i kako reagiraju na spomen Hrvatske.
 
Upoznajte Washington kroz iskustva uspješne menadžerice i doznajte više o američkoj kulturi i načinu života, uživo na Facebook stranici Američkog kutka Zagreb putem platforme ZOOM.
Susret je organiziran u suradnji Knjižnice Augusta Cesarca i Američkog kutka Zagreb u okviru projekta Discover America.

Molimo sve zainteresirane da se unaprijed najave slanjem svoje mail adrese na aleksandra.cvitkovic@kgz.hr