Divno je biti nekome nešto

Predstavljanje knjige 16.04.2024. | utorak Knjižnica Novi Zagreb Početak događanja: 18:00 sati Odjel za odrasle Željko Krušlin Kruška
Željko Krušlin
S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na koncertnu promociju dugo najavljivane multimedijalne zbirke poezije poznatog hrvatskog tekstopisca, skladatelja i frontmena grupe Latino, Željka Krušlina Kruške pod nazivom „Divno je biti nekome nešto”!
"Davao sam k'o da dajem sebi, da pjesme nije ništa im'o ne bi", stihovi su kojima nas autor pozva  na zajedničko uživanje upravo u njima - stihovima, ali i melodijama, kao što smo već naviknuti desetljećima kad je u pitanju Željko Krušlin.
Ovo izdanje ljubavne poezije, opjevane, one gotovo zaboravljene, a  napose one nikada objavljivane, odvest će vas na emotivno putovanje kroz dubine ljubavi, strasti i romantike.
Zbirka stihova (koju ćete držati u rukama) oživjet će vaša srca i pružiti  vam priliku da dublje razmislite o ljubavi i njezinoj univerzalnoj moći.
 
Divno je biti nekome nešto, prema nekim statistika, i danas je u 50 najizvođenijih ljubavnih pjesama u regiji.
Ona, i drugi poznati Željkovi stihovi uvlačili su nam se se pod kožu i obilježavali trenutke naših života. A vrijeme svemu doda vrijednost. Pronađite se, sjetite, poklonite si natrag svoje vrijeme kroz poeziju, druženje i glazbu.
Kao što je o knjizi napisao bard novinarstva u Hrvatskoj, Vojo Šiljak rekao, ovo su muške pjesme, ali sve je zbog - žene.
Svaka stranica nosi priču o ljubavi, od najslađih trenutaka do dubokih rastanaka, preplavljujuću nježnost i duboke osjećaje, one koji se urezuju duboko u našu dušu. Jer stihovi su most između srca i uma i prenose univerzalnu priču o ljubavi koja duboko dira i inspirira.
 
Radujemo se dijeljenju ovih riječi s vama. Ova zbirka nisu samo stihovi, već poziv na otkrivanje ljepote ljubavi kroz svjetlost pozitivnosti koja obasjava svaku stranicu.
Usuđujemo se reći kako je ovo djelo spojilo ljubavnu poeziju i vizualnu umjetnost na doista izuzetan način čineći ovu zbirku dragocjenim dijelom književne kulture.

Ivana Radaljac Krušlin

Program je priređen u okviru Projekta 65 plus koji sufinancira Grad Zagreb