Drugi Financial Brunch UMFO-a

Stručni skup 09.12.2019. | ponedjeljak Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića Početak događanja: 11.00 sati Fondovi i mirovinska osiguravajuća društva (UMFO)
Koji su trendovi ulaganja mirovinskih fondova na globalnoj razini, kakav utjecaj ima kretanje niskih kamatnih stopa na očekivane prinose  pojedinih klasa imovine. Kako navedeni trendovi utječu na mijenjanje alokacije mirovinskih fondova na globalnoj razini. Sve veća prisutnost  u alternativnim klasama  imovine : infrastrukturnim fondovima, real estate fondovima.
Uz to, želite iznijeti svoje mišljenje, podijeliti svoje iskustvo i kvalitetno raspravljati o temi koja Vas zanima?
 
Financial Brunch – FiBra – u organizaciji Udruge društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava (UMFO) pravo je mjesto za takvu razmjenu mišljenja. Organiziranjem FiBre želi se uspostaviti stručan, odgovoran i kvalitetan dijalog između predstavnika društava za upravljanje mirovinskim fondovima, etabliranih ekonomskih i financijskih stručnjaka te urednika i novinara koji aktivno i sa zanimanjem prate mirovinsku, fondovsku i financijsku industriju.