Grgo Petrov i Imbra Houstovnjak

Predstavljanje knjige 17.09.2024. | utorak Knjižnica Voltino Početak događanja: 10:00 Odjel za djecu i mlade
Srednja Europa za mlade – Biblioteka SEzam – Igrom kroz knjigu
V denešnje vrieme se v ova kraja još male gduo zmisli pripovesti o Imbre Houstovnjaku, njegvem planduvanju i temu kak je pumogel mnuogem ljudem koj su ih kojkakve hudobe i nevole snašle.
U današnje vrijeme se u ovim krajevima još malo tko sjeća pripovijesti o Imbri Houstovnjaku, njegovim lutanjima te o tome kako je pomagao mnogim ljudima koje su snašla kojekva zla i nevolje (prevela Ivana Škrlec).

Autor i ilustrator Grgo Petrov predstavit će kajkavsko-hrvatsku slikovnicu koja vodi čitatelje u uzbudljivu pustolovinu u samom srcu sjeverne Hrvatske.

Književni program, radionica i igraonica Igrom kroz knjigu uvršten je u Program javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2024. godinu. Provodi se u Knjižnicama grada Zagreba. Program se provodi kao dio Programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba treću godinu zaredom. Godine 2022. i 2023. održavao se na Bundeku. Namijenjen je djeci od 4 do 12 godina.
 
Najave, izvještaji i video isječci s održanih radionica Igrom kroz knjigu dostupni su na društvenim mrežama: Srednja Europa za mlade - SEzamSEzam, sezam_hr.

Više o autoru možete naći na: grgopgrgopetrovdisegnat.com.