Izložba radova Udruge Ozana

Izložba 15.02.2022. - 31.03.2022. Knjižnica Novi Zagreb Izlozi dječjeg odjela
Udruga Ozana
Izložba udruge i Centra OZANA
Udruga „OZANA“ osnovana je u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s teškoćama i njihovih obitelji. Svakodnevno skrbimo o 56 korisnika (djece predškolske dobi s teškoćama u razvoju te o mladim i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama) unutar Centra OZANA, ustanove koju je Udruga osnovala 2002. godine.
Program objedinjava rehabilitacijsko-terapeutske aktivnosti i sadržaje socijalnog karaktera kojima osiguravamo kvalitetnu i obuhvatnu socijalizaciju i integraciju u svakodnevni život kao i promociju naših korisnika i njihovih sposobnosti.
Svakodnevno pored predškolskog programa za djecu s višestrukim teškoćama provodimo i poludnevni program za mlade i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama koji sudjeluju u aktivnostima filcanja, izradi predmeta od keramike, tkanju, ručnom radu, strojnom šivanju, pletenju i kukičanju. U navedenim programima nastale su i rukotvorine koje možete razgledati na izložbi.

Više informacija o programima i radu udruge OZANA možete naći na www.udruga-ozana.hr ili Facebook stranici: https://www.facebook.com/udrugaozana/.
 
Rad Udruge "Ozana" možete podržati doniranjem sredstava na račun: HR1223600001101403726.
  
Udruga „OZANA“
Ulica grada Vukovara 239
10 000 Zagreb