Jednostavne tehnike opuštanja i prevladavanja negativnih misli u svakodnevnom životu: interaktivna radionica psihološke potpore

Radionica 01.12.2021. | srijeda Knjižnica Dubrava Početak događanja: 18 sati Odjel za odrasle Karmen Weber Damjanić
powerofpositivity.com
Karmen Weber Damjanić profesorica je kineziologije i diplomirana trenerica plivanja te međunarodna plivačka sutkinja. Osnivačica je sinkroniziranog plivanja u Hrvatskoj te predsjednica i voditeljica Centra sportova u vodi Delfinček. Vanjska je suradnica Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Karmen je također i književnica. Autorica je triju romana - Dodir svjetla, Ždralovgrad i Ostaci sadašnjosti.

Na ovoj radionici sudionike će voditi u meditaciji, vizualizaciji te pokazati kako si u raznim uvjetima, na brz i jednostavan način, pomoći snagom misli, korištenjem sjećanja, tehnikom lucidnog sanjanja, kao i svjesnim, planiranim korištenjem glazbe. 

Sukladno epidemiološkim mjerama, nužno je predočenje covid potvrde ili drugog odgovarajućeg dokumenta o cijepljenju, preboljenju ili testiranju. Događanjima može nazočiti do 18 posjetitelja i potrebno se unaprijed predbilježiti kod našeg dežurnog informatora za dolazak.