Književni kviz i knjižničar iznenađenja

Mjesec hrvatske knjige 15.11.2019. | petak Knjižnica Silvija Strahimira Kranjčevića Početak događanja: 18:00 Odjel za odrasle

U okviru zatvaranja Mjeseca hrvatske knjige, u petak 15. studenoga 2019. godine u 18 sati, ulogu privremenog knjižničara preuzet će Enes Kišević, hrvatski književnik i dramski umjetnik. 
U protekla četiri desetljeća Enes Kišević osvajao je brojne književne nagrade, a u svojoj bogatoj pjesničkoj karijeri surađivao je s mnogim slikarima i skladateljima. Prepoznat je po uvjerljivom i nadahnutom govorenju poezije svjetskih i domaćih autora kao i interpretiranju vlastitih stihova.
Nakon uloge privremenog knjižničara, Enes Kišević preuzet će ulogu voditelja književnog kviza, s početkom u 19 sati. Književni kviz podijeljen je na kategorije: U ritmu čitanja, U ritmu glazbe, U ritmu grada, U bio-ritmu i U ritmu filmskih sekvenci, u skladu s motom ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige Ritam čitanja.
Prijave za sudjelovanje na kvizu na e-mail knjižnice: knjiznica.s.s.kranjcevica@kgz.hr ili osobno u knjižnici na Odjelu za odrasle.