Književni lik koji mi je promijenio život

Natječaj 03.04.2020. - 23.04.2020. Knjižnica Selčina
Pozivamo sve knjigoljupce školskog uzrasta da se pridruže ovogodišnjioj manifestaciji Noć knjige, ali ovaj put, zbog iznimnih okolnosti, na jedan malo drugačiji način - virtualno! 

Evo kako:

1. Razmislite o knjigama koje ste u zadnje vrijeme čitali, a koje su vam ostale u osobitom sjećanju. U njima se zasigurno nalaze likovi koje ste zapamtili i koji su možda na vas utjecali, bilo svojim ponašanjem, načinom razmišljanja ili prihvaćanja problema, duhovitošću ili sl. Odaberite jedan lik koji je u vama ostavio najveći trag. Uzmite papir i olovku ili sjednite za tipkovnicu i napišite nešto o njemu. Zanima nas tko je on, iz koje knjige dolazi, kakav je i na koji je način utjecao na vas. Zašto ste baš njega odabrali? Pomaže li vam u nekim situacijama zamisliti kako bi on riješio neke probleme u kojima ste se našli? Priložite i crtež!

2. Svoje pismene radove (najbolje u  Wordu) te fotografirane crteže pošaljite na dunjalg@gmail.com, a objavit ćemo ih sve na stranici naše knjižnice na samu Noć knjige, 23. 4. 2020. Najzanimljivija 3 rada izabrana od našeg stručnog knjižničarskog žirija (Keti Krpan i Dunja Lovrenčić Gašljević) bit će nagrađena!