Komunikacija s djecom u bolnicama

Radionica 08.02.2019. - 15.02.2019. Knjižnica Augusta Cesarca, Šubićeva Početak događanja: 8. veljače i 15. veljače u 18 sati Odjel za djecu i mlade Leali Osmančević, mag. comm.
Kako započeti komunikaciju?
Što kada dijete nije zainteresirano za komunikaciju?
Značenje komunikacije bolesnoj djeci?
 
Interaktivna predavanja i radionice o komunikacijskim vještinama s djecom u bolnicama održat će se u nizu od po dvije iste radionice. Kroz radionicu polaznici će osnažiti komunikacijske vještine s djecom u bolnicama, usvojiti osnovne pojmove uspješne komunikacije s djecom te važnost uspješnog i učinkovitog pristupa djeci u bolnicama kao temeljnom preduvjetu za komunikaciju i pripovijedanje priča djeci. Polaznici će kroz predavanja i radionice usvojiti temeljne pojmove poput asertivnosti, ja-ti poruka, važnosti aktivnoga slušanja, samovrednovanja kao preduvjeta uspješne komunikacije te neke od temeljnih tehnika osnaživanja vlastitih komunikacijskih vještina kao i vještina započinjanja i održavanja učinkovite komunikacije s djecom.
 
O predavačici:
Radionice će održati magistra komunikologije Leali Osmančević, asistentica na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Teta pričalica, predavačica udruge DKMK Društva za komunkaciju i medijsku kulturu za medijsko opismenjavanje djece, roditelja i školskih djelatnika, voditeljica komunikacijskih treninga za medicinske djelatnike i dugogodišnja volonterka projekata namijenjenih djeci.