Lea Brezar: Godina štakora

Predstavljanje knjige 27.10.2022. | četvrtak Knjižnica Dubrava Početak događanja: 18:00 Odjel za odrasle
U Godini štakora autorica, portretirajući šest likova koji naizgled nemaju ništa zajedničko, portretira odsječak zaustavljenoga vremena, pišući tako priču o svima nama, usmjeravajući pritom naš pogled prema vlastitom osnovnom unutarnjem opredijeljenju - na samopropitivanje i spremnost na resetiranje ljestvice (osobnih) vrijednosti ili na samozavaravanje izlikama.
Što je godina štakora; koliko smo iz nje naučili o sebi i možemo li u sljedećoj biti spremni na mijenjanje perspektive neovisno o generacijskoj pripadnosti, i kolektivno mudriji, poslušajte u razgovoru s našom gošćom!
 
Lea Brezar poduzetnica je, književnica i autorica priručnika za samopomoć, rođena u Zagrebu 1977. godine.
Direktorica je marketinške agencije Dhar media i suosnivačica Epohe, privatne gimnazije i osnovne škole koja svoj rad temelji na waldorfskoj pedagogiji. Menadžerica je za odnose s javnošću te studira psihologiju i savjetovanje na Open Universityju.
Bavi se organizacijskom kulturom i vođenjem u poslovnom učilištu koje je osnovala i u časopisu Brendfulness koji izdaje agencija Dhar media.
Piše od svoje četrnaeste godine, a od 2015. godine objavila je jedanaest knjiga koje putem poezije, proze i popularnoznanstvenog diskurza promoviraju pozitivnu psihologiju.
Živi i radi u Zagrebu.