Poezija u dvorištu – Romana Brolih i Selma Sarajlić Kanazir

Tribina 26.05.2021. | srijeda Knjižnica Vladimira Nazora Početak događanja: 20:00 Čitaonica i Galerija VN
U Godini čitanja, Knjižnica Vladimira Nazora i Čitaonica i Galerija VN ugošćuju pjesničku tribinu Poezija u dvorištu. Voditeljica programa Sanja Baković razgovara s pjesnikinjama Romanom Brolih i Selmom Sarajlić Kanazir o njihovim novim knjigama, o putovima i postupcima pisanja, pjesničkim počecima i pjesničkom trajanju te o bivanju i djelovanju u pjesničkom polju. Knjige „Zapinjemo” Romane Brolih i „Da je ljeto trajalo duže” Selme Sarajlić Kanazir objavljene su u biblioteci Kaleiodoskop izdavačke kuće Hena com te ih je uredila naša cijenjena i nagrađivana pjesnikinja Dorta Jagić.
 
Tribina se može pratiti preko prijenosa uživo na Facebook stranici Centra za knjigu i Knjižnice Vladimira Nazora. Zbog ograničenog broja ljudi koji fizički mogu biti u publici, molimo da se za svoj dolazak predbilježite na e-mail knjiznica.vladimira.nazora@kgz.hr ili na broj telefona 01/3703 414.
 
Prilikom boravka u prostoru, obavezna je dezinfekcija ruku, nošenje maski, održavanje razmaka te ostavljanje osobnih podataka (ime, prezim i broj telefona).

Fotogaleriju s tribine pogledajte ovdje.