Pokemoni: osnovni priručnik

Projekt 21.10.2019. | ponedjeljak Knjižnica Dugave Početak događanja: 12:00
Ove školske godine sve do Olimpijade i dalje virtualno putujemo Japanom. Powerpoint i radionica na temelju knjige "Pokemon -  luksuzni temeljni priručnik"  s preko 700 opisanih "Poketto monsuta", Scholastic, USA, 2015.  je neizostavno štivo za sve sadašnje i buduće trenere Pokemona, kao i za one koji samo žele uživati u čitanju knjige koja nudi pregled svih osnovnih činjenica i brojki iz svijeta Pokemona kojeg je "otkrio" Satoshi Tajiri 1995.g., japanski dječak zaljubljenik u kukce i računalne igrice.

Radionica je prikladna za sve ljubitelje Pokemona, viši vrtićki uzrast i niže razrede osnovne škole. Poslije "lova" na prvih desetak Pokemona vaše ćemo trenersko znanje provjeriti putem kviza, a vještine slaganja papira putem izrade straničnika u obliku Pikachua.Atmosferu u prostoru knjižnice zagrijavaju izloženi deseci crteža Pokemona i veliki poster Pikachua! 

Iz recenzije:

"Ovaj sveobuhvatni vodič kroz svijet Pokemona moraju pročitati treneri svih dobnih skupina. Sve su činjenice i brojke koje ste ikada željeli znati o Pokemonima u jednom praktičnom i lako čitljivom formatu. Savršena knjiga za sve ljubitelje Pokemona."


Dogovoreni termini: ponedjeljak, 30.9. u 14:00, srijeda, 2.10. do petka, 4.10. u 14:00 h (školarci)srijeda, 9.10. i ponedjeljak, 21.10. u 12:00 (4.razred OŠ F.Galovića - ukoliko izostane štrajk u školama početak predavanja se pomiče za jedan sat, odnosno u 13:00)