Predavanje: Moć pozitivnih misli - Korisni alati za uštedu energije, vremena i misli

Predavanje 12.12.2019. | četvrtak Knjižnica Dubrava Početak događanja: 18:00 sati Odjel za odrasle
Predavačica: Sandra Slovenc Vojvodić, mag.pharm.

Profesija magistre farmacije omogućuje Sandri da svoje profesionalno znanje o cjelovitom zdravlju upotpunjuje duhovnim istinama i novim razumijevanjem.  Poseban predmet njenog interesa je ponovno otkrivanje naše izvorne prirode mira te utjecaj koji ova svjesnost ostavlja na život zdravlja i sklada. Sandra koordinira radom  Centra za duhovni razvoj u Zagrebu gdje više od 20 godina poučava meditaciju, tečajeve pozitivnog mišljenja, sudjeluje na tribinama  te vodi  radionice Vrijednosti u zdravstvu u okviru Britanske zaklade Janki Foundation.
 
Cilj ovog predavanja je pružiti razumijevanje prirode misli, te tako preuzeti odgovornosti nad vlastitim životom .
Naučit ćete lagane metode ostajanja pozitivnima kod kuće, na poslu i u odnosima s drugima, i razumjeti kako uspješno stare navike i ovisnosti zamijeniti pozitivnim i zdravim odabirom.
Meditacijska glazba i nekoliko meditacijskih komentara pomoći će vam da se opustite, odmorite svoj um i odvedete svoje misli do doživljaja mira.

(Postajući svjesni načina na koji mislimo, svakog trena moguće je svjesno odabrati dobre i korisne misli tako da život više ne predstavlja prijetnju već šansu napretka i rasta.)