Predstavljamo Biblioteku 16 +

Ostalo 28.10.2022. - 30.11.2022. Knjižnica Savica Odjel za odrasle
Virtualnom tematskom izložbom i tematskim panoom u knjižnici pridružujemo se aktivnostima ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige s temom „Generacija K“ posvećenom mladima te predstavljamo naslove iz naše zbirke „Biblioteka 16 +“. Radi se o izdvojenoj zbirci koja obuhvaća knjige za mlade iznad 16 godina koje su tematski, sadržajno i stilski prilagođene upravo toj skupini. Knjige okupljene u zbirci najčešće se bave upravo problemima mladih na ulasku u svijet odraslih, a uz naslove realističnoga karaktera zbirka sadrži i one koji pripadaju žanru fantastične književnosti i distopije.

Navratite u knjižnicu i izaberite neku od predstavljenih knjiga s panoa ili prolistajte virtualnu knjižicu u kojoj predstavljamo izbor naših knjiga.

A poželite li provjeriti u kojim sve knjižnicama iz mreže KGZ-a možete pronaći predstavljene naslove, klikom na poveznicu otvara se naša mrežna stranica s popisom naslova i vezom na naš mrežni katalog: Biblioteka 16+, a knjižicu prelistajte na: Knjižica Biblioteka 16+