Predstavljanje knjige autorice Tamare Kajari: "Ne daj hrpi da te iscrpi"

Predstavljanje knjige 16.10.2019. | srijeda Knjižnica Sloboština Početak događanja: 18:00
Tamara Kajari je certificirana profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke “SLAGALICA organiziranje“. No prije svega je majka, supruga i žena kojoj je organiziranje veliko zadovoljstvo i način pomaganja drugima. Diplomirana ekonomistica, desetak je godina radila poslove u struci, nakon čega se posvećuje obitelji. Ubrzo joj hobi postaje životni poziv.
Njezina misija je pomoći svima onima koji žele prestati robovati krivim obrascima ponašanja i osloboditi mjesto (fizičko i mentalno!) za jednostavnije i zadovoljnije življenje. Neki od načina da to postignemo nude nam se u knjizi koju ovom prilikom autorica predstavlja.
Riječ “hrpa” većinu ljudi asocira na fizičke gomile stvari koje zauzimaju neki prostor, ormare ili police. No, osim tih vidljivih hrpa postoje i one nevidljive, a puno opasnije – mentalne hrpe. Stranice ovog priručnika objašnjavaju iscrpljujući utjecaj svakodnevnih vidljivih i nevidljivih hrpa na mentalno zdravlje čovjeka, ali i potiču na pozitivne promjene kroz konkretne i lako primjenjive savjete.

https://slagalicaorganiziranje.hr/