Predstavljanje knjige U planini nikad nije dosadno

Mjesec hrvatske knjige 03.11.2022. | četvrtak Knjižnica Augusta Cesarca, Šubićeva Početak događanja: 18:00 Multimedijalna dvorana Marina, Ljiljana i Krešimir Hajdarović
Tročlana obitelj Hajdarović voli putovati i planinariti, a za svoja putovanja Marina, Ljiljana i Krešimir sami prikupljaju ideje, samostalno ih planiraju, organiziraju i realiziraju.
Obišli su gotovo sve gore i planine Hrvatske ali i neke planine u bližoj i daljoj okolici. Pritom su doživjeli razne dogodovštine i sakupili mnogobrojna iskustva na temelju kojih su napisali knjigu "U planini nikad nije dosadno".

Kći Marina, suautorica knjige, prenosi svoje doživljaje iz perspektive mlade osobe koja planinarenje doživljava kao dio svakodnevnog života još od vrtićkih dana. 

Knjiga je dostupna isključivo u elektroničkom obliku (PDF format) s više od 250 fotografija visoke rezolucije te je slobodno dostupna svim čitateljima. Autori je daju na poklon svakom čitatelju koji to želi. Stoga dođite na predstavljanje knjige i sa sobom ponesite USB stick kako bi nakon predavanja mogli dobiti knjigu na dar.