Projekcija filma "Ona, ja i nas dvoje"

Tribina 11.02.2020. | utorak Knjižnica Sloboština Početak događanja: 18:00 Bojan Bojić
Slika profila Bojana Bojića"Ona, ja i nas dvoje" je dokumentarni film koji govori o odnosu razvedenog oca i djeteta s posebnim porebama. Bojan i Korina grade intiman odnos pun svakodnevnih izazova, nepoznanica, ali i predivnih trenutaka ispunjenih jednostavnošću i neiskvarenom vrstom ljubavi. Njega djeteta koje ne hoda i ne govori nekad se odnosi na ispunjavanje osnovnih potreba, dok ponekad zahtijeva specifičan angažman koji nadilazi svakodnevne roditeljske dužnosti. Film prikazuje na koji se način otac nosi s problemima sa spavanjem i potrebom za neprekidnom pažnjom, tko mu pomaže te kakav je odnos prijatelja prema teškoj životnoj situaciji. Je li društvo spremno prihvatiti i uključiti djecu s posebnim potrebama u zajednicu?

Emotivna priča ima za cilj ohrabriti i podržati roditelje s posebnom djecom i pružiti im nadu za nošenje s najtežim trenucima.

Autor i otac Bojan Bojić je rođen i živi u Zagrebu. Otac je dviju kćeri, a odnedavno i djed. Profesionalno se bavi uređenjem vrtova, a u slobodno vrijeme prakticira jogu i slobodno penjanje. Voli prirodu i društvo.  

https://www.youtube.com/watch?v=dqkGFj5fg04