Roditelj - kompetencije, radno mjesto i mogućnosti

Predavanje 21.11.2019. | četvrtak Knjižnica Ivana Gorana Kovačića Početak događanja: četvrtak, 21. studenog 2019. u 18:00
RODITELJ kompetencije, radno mjesto i mogućnosti naziv je predavanja koje će održati psihologinja Adrijana Berčić iz Instituta za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama u sklopu projekta Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo 2.0. koji je sufinanciralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na predavanju ćete saznati zašto je roditeljstvo dobro za posao, koje vještine možete koristiti u svojoj roditeljskoj i u svojoj profesionalnoj ulozi i na koji način. Također, upoznat ćemo vas s novim zakonskim mogućnostima koje podržavaju ravnotežu poslovnog i privatnog života za roditelje te objasniti zašto je važno da i očevi budu aktivno uključeni u odgoj djece. 

                                                                             Početak događanja: četvrtak, 21. studenog 2019. u 18:00

Napominjemo da se predavanje održava u terminu pričaonice za djecu Kreativni svijet priča tako da djeca mogu slušati priču i sudjelovati u radionici dok roditelji slušaju predavanje o roditeljstvu.