Svijet ilustracija

Izložba 11.01.2022. - 31.01.2022. Knjižnica Staglišće Odjel za djecu i mladež Jasmina Međurečan Pintarić
Jasmina Međurečan Pintarić
Jasmina Međurečan Pintarić, rođena 1987. godine, od najranije mladosti svoju talentiranost na likovnom polju izražava na zanimljiv i osebujan način. Oduvijek je željela crtati i tom se izazovu s veseljem odaziva i danas, ilustrirajući svijet bajki i priča za djecu.
Jasmina, nadimkom Jazzy, za sebe kaže da crta otkad postoji. Rado i učestalo sudjeluje na nizu likovnih natječaja i manifestacija te omiljenom Renesansnom festivalu u Kooprivnici gdje dugi niz godina djeluje kao srednjovjekovni ilustrator.
Do sada je svoje radove izlagala u Knjižnici Kustošija i Knjižnici Voltino te objavljivala crteže u znanstvenom časopisu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Bius. Vodila je i radionicu crtanja u Osnovnoj školi Malešnica.
U Knjižnici Staglišće izlaže zaigrane i vesele ilustracije, oslikane platnene vrećice, bookmarkere, kalendare, bojanke, čestitke i šalice, sve što djecu veseli i inspirira. Želja joj je imati vlastitu galeriju te još više ilustrirati i oslikavati inspirativan i bogat svijet djece i mladih.
 
 
Kontakt: Instagram @jazzy_artcorner
                Facebook Jazzy ArtCorner