Tamara Kajari | Ne daj hrpi da te iscrpi

Predstavljanje knjige 18.09.2019. | srijeda Gradska knjižnica Ante Kovačića Zaprešić Početak događanja: 18:00
Tamara Kajari
Znate li abecedu osobnih financija? Smatrate li se financijski pismenom osobom? Znate li što je to financijska odgovornost? Vodite li svoj kućni budžet i štedite li redovito? Na ova i mnoga druga pitanja iz područja organizacije osobnih financija odgovore će dati naša redovita gošća, profesionalna organizatorica Tamara Kajari, vlasnica tvrtke SLAGALICA organiziranje iz Zagreba.

Ovoga puta Tamara će održati predavanje pod nazivom “Strka i svrha u osobnim financijama” te, osim teorije koju nas nisu naučili u školi, podijeliti i primjere iz svoje dugogodišnje prakse. Iskoristite priliku čuti aktualnosti i savjete o ovoj važnoj temi te saznajte kako mudrije upravljati vlastitim novcem.

Tamara Kajari rođena je 1972. godine u Zagrebu, gdje živi sa suprugom i dvjema kćerima. Magistrica je ekonomije, profesionalna organizatorica (Professional Organizer Academy, California, SAD), NLP praktičarka, edukatorica, autorica i poduzetnica. Osnivačica je i direktorica tvrtke SLAGALICA organiziranje u okviru koje pruža usluge edukacija i savjetovanja.

Društvene okolnosti i njezina osobna životna priča potaknule su je na specijaliziranje za rad sa ženama. Danas radi kao prva hrvatska profesionalna organizatorica za žene koje jednako kao i ona balansiraju između svojih majčinskih, poslovnih, kućanskih i mnogih drugih uloga. Edukacijama i individualnim radom u SLAGALICA PREMIUM klubu pomaže ženama i njihovim obiteljima oko svakodnevne organizacijske problematike.

Pokretačica je prvoga hrvatskog portala za online edukacije o organizaciji na kojem zainteresirani u željenom terminu i od kuće, uz tematske videe i PDF materijale, uče i primjenjuju savjete iz područja organizacije doma, vremena i osobnih financija.

Autorica je priručnika "Ne daj hrpi da te iscrpi" i "Manje strke više svrhe".