Teachers Share Their Favorite Stories: ''Classic Fairy Tales with New Twists''

Ostalo 06.12.2021. - 10.01.2022. American Corner Zagreb Tajana Bundara
U virtualnoj pričaonici u sklopu ciklusa Teachers Share Their Favorite StoriesTajana Bundara,  prof. engleskog i njemačkog jezika OŠ Mance - Split, pripovijeda i predstavlja poznatu priču braće Grimm Bremenski glazbenici / Town Musicians of  Bremen, by Brothers Grimm, kojima uvodi slušatelje u suvremenu adaptaciju klasične priče i potiče na promišljanje klasičnih bajki i priča te samostalno stvaranje novih adaptacija na engleskom jeziku uz primjenu digitalnih alata..

U virtualnom ciklusu ''Teachers Share their Favorite Stories'' u Godini čitanja 2021. u okviru programa Teachers' Corner, učitelji i profesori engleskog jezika u online pričaonici ili virtualnom čitanju ili pripovijedanju predstavljaju priče ili knjige na engleskom jeziku koje su im posebno drage i vole ih podijeliti sa svojim učenicima te ih potaknuti na čitanje i promišljanje pročitanog.
 
Teachers' Corner je program u sklopu Američkog kutka Zagreb koji predstavlja cikluse predavanja i radionica u suradnji s učiteljima i profesorima, posebice engleskog jezika, s ciljem stručnog usavršavanja profesora engleskog jezika i promicanja učenja i podučavanja engleskog jezika svih zainteresiranih učenika, studenata i djelatnika u području obrazovanja.

Više o programu Teachers' Corner.


Program se ostvaruje uz potporu Veleposlanstva SAD-a.