Tinejdžeri

Predavanje 29.03.2019. | petak Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića Početak događanja: 19.30 sati Dubravko Šokčević, socijalni pedagog
Franjo Dubravko Šokčević je kolumnist, savjetnik, aktivist i glazbenik. Sa obitelji živi u Osijeku. Trenutno radi kao voditelj projekta Mala škola za velike roditelje u udruzi Dokkica iz Osijeka i u privatnoj praksi. Po struci je defektolog socijalni pedagog, a nakon fakulteta završio je nekoliko edukacija. Stekao je zvanje savjetodavnog terapeuta – transakcijskog analitičara i postao verificirani trener Psihopolis instituta iz područja emocionalne pismenosti. Vlasnik je i direktor tvrtke Psihoteka d.o.o. 

Do sada je radio na nekoliko važnih radnih mjesta, u Obiteljskom centru grada Zagreba, na Općinskom i Županijskom sudu u Osijeku, kao odgajatelj u dječjem domu te kao školski pedagog u nekoliko osnovnih škola, a kao ravnatelj Obiteljskog centra Varaždinske županije stekao je vrlo vrijedna iskustva u radu s djecom i roditeljima. Još uvijek radi kao vanjski suradnik – savjetnik i voditelj stručnog usavršavanja u nekoliko dječjih vrtića i radnih organizacija.