U potrazi za srećom

Predavanje 16.01.2020. | četvrtak Knjižnica Augusta Cesarca, Šubićeva Početak događanja: 18:00 Odjel za odrasle Santina Kuzmić
Sreća je stanje uma. Sreća je usklađenost mojih unutrašnjih potreba sa životom kojeg živim. Jedna od teorija sreće je da je sreća naš vlastiti  izbor. Teme koje ćemo obraditi tijekom predavanja su:

1. Gdje tražiti sreću?
2. Što nas čini sretnima?
3. Što za nas znači biti sretan?
4. Je li sreća naš unutarnji izbor?
5. Tko su to sretni ljudi?   

Za ovo ste vjerojatno već čuli: sreća je izbor i vi ste jedina osoba koja ima kontrolu nad svojom srećom. Ovo može biti jedan od najvećih izazova, naročito za osobe koje su navikle od sebe raditi žrtvu. Neki ljudi nikada ne prihvate činjenicu da su oni ti koji su zaslužni za vlastitu sreću, čak i kada je sve izvan njihove kontrole. U teoriji se čini jednostavnim, ali je u praksi ovo zapravo vrlo teško postići. Što se dulje fokusirate na loše, teže ćete promijeniti svoje stajalište. Prvi korak u postizanju ovakvog načina razmišljanja je odluka da živite isključivo u sadašnjosti.
 
Santina Kuzmić certificirani je life coach, NLP master, učiteljica autogenog treniga te wingwave coach, kao i studentica psihoterapeutskog pravca logoterapije.
 
Predavanje je omogućeno u suradnji s platformom 
www.lifesupport-online.com
 
Radujemo se vašem dolasku !