Zagledajte se u crne pse!

Izložba 02.11.2020. - 14.11.2020. Knjižnica Vladimira Nazora Odjel za djecu i mladež Gordana Popović
Kalendar za 2020. godinu nosi naziv #BlackDogsMatter i krase ga fotografije crnih pasa, privremenih stanara Dumovca. Time se želi ukazati na štetnost tzv. sindroma crnog psa.

Znate li da crni psi i mačke puno teže pronalaze svoj put u novi dom i statistika je neumoljiva – boja kao da određuje osobnost i karakter i kao da pokazuje kako će se netko snaći u obitelji, hoće li voljeti trčanje po savskom nasipu ili obožavati igre s ekipom iz kvarta.
 
Croata je prepoznala vrijednost kampanje #BlackDogsMatter zato što je i sama kravata simbol ljubavi i vjernosti, slobode i odgovornosti, kulture i civilizacije, ljudskog dostojanstva i zajedništva - mnogih danas već pomalo zaboravljenih ljudskih vrijednosti. Sve te vrijednosti brand Croata živi i izražava ih svakim svojim proizvodom.
 
Autorica fotografija je Gordana Popović.
Zahvaljujemo Skloništu i autorici na ustupanju fotografija za izložbu!
 
Više o projektu potražite na: http://www.azilzagreb.com/skloniste-dumovec-proizvod-clanak-kalendar-2020-blackdogsmatter--231


Pozivamo vas da se pridružite i na našoj facebook stranici podijelite s nama fotografije svojih kućnih ljubimaca te tako podržite ovu kampanju i uljepšate našu stranicu!